Magaxin

Saml familien om et rundt spisebord

Artiklen er sponsoreret.

Er du også klar til forårets middagsselskaber? Der er intet som at være vært for en lækker middag en lun forårsaften, med dejlig og veltilberedt mad og glade gæster. Måske skal I sidde omkring et fint rundt spisebord, dækket med de smukkeste servietter og fint bestik? Hvis du mangler et rundt spisebord, så kan du kigge her:

https://moebelkompagniet.dk/spisestue/spisebord/rundt-spisebord. Så slipper I for at diskutere, hvem som skal sidde for bordenden, og du kan se alle dine gæster på én gang, og slipper for at skulle dreje din nakke af led. Det er da herligt!

Runde spiseborde

Et rundt spisebord er nemlig oplagt, når du gerne vil kunne se alle dine gæster på én gang. Kong Arthur tog i den gamle myte om “Ridderne af det runde bord” æren for opfindelsen af det runde bord. Og det kan vi være glade for i dag. Et rundt spisebord skaber en dynamik i din indretning, og bryder med skarpe kanter og hjørner. Bordet er ikke bare praktisk i forhold til, at alle kan se hinanden, men det er også nemmere at passe ind i store flotte rum og skaber en flot fylde i din indretning.

Royale fornemmelser

Og der findes faktisk ikke særlig mange begrænsninger, når du gerne vil købe et rundt spisebord. Du kan få mange forskellige bordplader, glas, træ eller noget helt tredje, og endnu en fordel ved det runde bord er, at du også slipper for irriterende bordben i hjørnerne. På den måde er der ingen, som skal støde benene ind i et bordben, når de sidder til bords. Så hvad venter du egentlig på? Der er ikke rigtig noget, som står i vejen for, at du kan blive den lykkelige ejer af et rundt spisebord. Så kan du sidde til bords og have lige så royale fornemmelser, som Kong Arthur havde i sin tid.  

Kommentarer