Erhverv

Globeteam køber AM Consulting

AM Consultings stiftere Martin V. Olsen og Arne E. Jensen ses her flankeret af Globeteams to stiftere, Morten Strunge Nielsen til venstre og Claus Moldow til højre. PR-foto.

Konsulenthuset Globeteam har opkøbt selskabet AM Consulting, som siden 2008 har bygget et blomstrende konsulenthus op, der har specialiseret sig i løsninger til statslige og selvejende institutioner inden for økonomi, HR og IT-systemer.  

Ifølge CEO i Globeteam Claus Moldow er opkøbet et perfekt supplement til Globeteams eksisterende forretning.

“Vi har længe haft et ønske om at styrke vores ydelsespalette inden for de områder, hvor AM Consulting er stærke – altså løsninger inden for økonomi- og HR-styring til statslige og selvejende institutioner. Samtidig får vi nu nogle ombord med solid erfaring og indsigt i økonomi- og HR-styring i den statslige sektor, herunder universiteter, professionshøjskoler og øvrige selvejende institutioner. AM Consulting har allerede bevist styrken i det danske marked, og som vi nu har en ambition om at brede ud i hele Norden og som dermed kan styrke den vækstrejse, vi allerede har sat gang i,” siger Claus Moldow.

AM Consulting blev stiftet i 2008 af Arne E. Jensen og Martin V. Olsen. De to fortsætter begge som chefer i AM Consulting under Globeteams ejerskab, ligesom en del af aftalen er, at de træder ind i ejerkredsen i Globeteam.

Stort værdifællesskab

“Vi er selvfølgelig utrolig glade for, at vi nu bliver en del af et langt større set up. Det betyder, at vi i endnu højere grad kan udvikle de ydelser, som vores kunder i stigende grad efterspørger. Og så har vi med glæde konstateret, at vi har et meget stort værdifællesskab med Globeteam, og det er helt afgørende for, at dette bliver en succes,” siger Martin V. Olsen.

Globeteams opkøb af AM Consulting flugter samtidig den strategi, der blev lagt, da den nordiske private equity aktør Norvestor i sommer købte sig ind som ny hovedaktionær Globeteam. Fonden købte sig til majoritetsposten via Kirk Kapital og selskabets ledelse, Claus Moldow og Morten Strunge Nielsen. Både Kirk Kapital og Globeteams ledelse er dog fortsat med som aktionærer med henholdsvis 25 pct. og godt 20 pct. af aktierne i selskabet.

“Globeteam har markedets bedste konsulentydelser indenfor IT, Management og cyber- og informationssikkerhed. Vi er ikke i tvivl om, at der fortsat er masser af vækstmuligheder i Globeteam i Danmark. Yderligere kan vi se at det er helt oplagt i første omgang at ekspandere til det norske marked. Herefter er ambitionen, at vi vil ud i resten af Skandinavien og derefter videre ud i Europa. Opkøbet af AM Consulting er i høj grad med til at støtte op om disse ambitioner,” siger Claus Moldow.

Kommentarer