Magaxin

Er bilen klar til sæsonskiftet i vejret? 3 tips til en god overgang fra efterår til vinter

Artiklen er sponsoreret.

Selvom at det gode vejr stadigvæk er over os, så siger kalenderen efterår og derfor kan vi også snart forvente at vejret skifter. Ligesom sidste år, så er der altid nogle ting der er gode at have styr på når sæsonen skifter og vinterens vejr indtræffer. Heldigvis er det simpelt, og derfor behøver du ikke lægge alt for meget arbejde i det. Læs med videre her og få tre tips til hvordan du skaber den gode overgang fra efterår til vintervejret.

Den vigtige udskiftning af dæk

Mange af os er godt klar over at noget af det vigtigste der er at have styr på, når sæsonen skifter, er et sikkert greb på vejbanen. Det kræver selvfølgelig vinterdæk, og derfor er der også mange som i god tid vælger at få skiftet sommerdækkene til vinterdækkene. Nogle år har vi oplevet at vejret er skiftet til det mere vinterlige hurtigere end forventet, og derfor er det også en god ide at sørge for at være klar til når temperaturen når under frysepunktet.

Husk også sprinklervæsken 

Når temperaturen er faldende og kalenderen siger vinter, så kan forbruget af sprinklervæske godt gå hen og blive rigtig højt. Derfor bør du som bilejer også sørge for at der er fyldt godt med sprinklervæske på bilen, så har du nemlig også bedre forudsætninger for altid at have et godt og ikke mindst sikkert udsyn ud af bilruden.

Tippet til når sneen falder

Hvis der ligger et lag af sne uden for og på vejene, så kan det være en rigtig god ide at have pakket nogle basale ting. Det kan være alt fra varme tæpper til en sneskovl, og disse ting kan lægges i bagagerummet og altid være tilgængelige for dig når du har brug for det. 

Kommentarer